Monavin - legendás történelmi borok kereskedése


MONAVIN a BORkereskedésA Monavin-Pro Kft. családi vállalkozásként jött létre 2008-ban. Korábban borkereskedelemben tanácsadó-, marketing tevékenységet végeztünk.


2011-től minőségi palackozott borok kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.


Cégünk elsősorban a Balla Géza Pincészet és Áts Családi Pincészet budapesti képviseletét látja el.Forgalmazzuk továbbá a Délvidékről Maurer Oszkár, Lendva vidékéről Cuk Pincészet, Felvidékről Kasnyik- és Mátyás András családi pincészetek, Szent-Györgyhegy-ről Nyári Ödön Pincészet és Szigligetről a Szatmári Pincészet kiváló borait is. Nagykereskedésünkből számos budapesti, és vidéki éttermet, szállodát, vinotékát szolgálunk ki közvetlen beszállítással.

Vendégeinknek, vásárlóinknak szeretnénk bemutatni a történelmi Magyarország borait Ménestől, Tokajtól, a Felvidéken át a Balatoni borokig.
Kiszállítás


Üzleti kapcsolatok kiépítésénél fontosnak tartjuk, hogy partnereink megismerjék nemcsak a borainkat, de azok termőhelyét, a borászatot, a borok mögötti szőlészeti és borászati módszereket is. Ezért nyomon követjük az általunk képviselt borok megszületését a szürettől egészen a palackba kerülésig.


Pince gyakorlat

Legyen Ön is partnerünk. info@monavin.hu

BALLA GÉZA és ÁTS KÁROLY képviselet


A két pincészet közös megállapodása értelmében számos fesztiválon közös standon képviseljük Balla Gézát és Áts Károlyt. Az együttműködést Áts Károly és Balla Géza mestereink barátsága hívta életre. Büszkék vagyunk arra, hogy két neves szakembert képviselhetünk és sajátunként értékesíthetjük boraikat.


Borfesztivál

MONAVIN a rendezvényszervezőAz általunk képviselt borászatok bemutatásával, borkóstolókat, gasztronómiai élményekkel teli borvacsorákat is szervezünk.

Vállaljuk céges borvacsorák összeállítását, a Sport és Borbarátok Egyesületével partnerségben csapatépítő tréningek, nagyszabású vállalati rendezvények lebonyolítását is.
Borvacsora

Borkóstolók borvacsorák partner éttermeinkben vagy telephelyünkön, autentikus hangulatú lovag teremben is tarthatók előzetes egyeztetést követően.


Kérje egyedi ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Lovagterem  Lovagterem
Pincészetek
az Ön kosara üres
Nincs még vélemény erről a termékről